Pool (23) door het lint op vakantiepark Droomgaard na ontslag: agente gestoken, medewerkers gewond - Omroep Brabant

Pool (23) door het lint op vakantiepark Droomgaard na ontslag: agente gestoken, medewerkers gewond

2 juli 2016 om 19:02
nl
Op vakantiepark Droomgaard in Kaatsheuvel is zaterdagmiddag een steekpartij geweest. Daarbij zijn een politieagente en twee medewerkers van de camping gewond geraakt. De agente werd met verwondingen aan haar gezicht naar het ziekenhuis gebracht. Een 23-jarige Poolse man is als verdachte opgepakt.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De steekpartij op het vakantiepark is vermoedelijk het gevolg van een ruzie tussen de Pool en verschillende medewerkers. De man ging compleet door het lint nadat hij op staande voet zou zijn ontslagen door zijn werkgever, die accommodaties op Droomgaard huurt.
De bewoner van het park zwaaide rond met een mes en bedreigde twee medewerkers van het vakantiepark, meldt een woordvoerder van Droomgaard aan Omroep Brabant. Hierop werd meteen de politie gewaarschuwd, die met meerdere eenheden ter plekke kwam.
'Flink geschrokken'De medewerkers van Droomgaard probeerden zich te verweren en raakten verwikkeld in een worsteling. Hierbij raakten ze lichtgewond. “Het gaat naar omstandigheden goed met ze", weet de woordvoerder. "Ze zijn natuurlijk flink geschrokken. Er gebeurde iets waar je vooraf geen rekening mee kunt houden. Gelukkig hadden we mede dankzij inzet van de politie de situatie snel onder controle."
Het overmeesteren van de Pool ging niet zonder slag of stoot. Eén van de agenten die tussenbeide sprong, werd in het gezicht geraakt door een mes dat de Pool bij zich droeg. Of hij bewust heeft gestoken, moet politieonderzoek uitwijzen. De technische recherche is een sporenonderzoek op het vakantiepark begonnen.
Aangifte?Of het vakantiepark aangifte gaat doen van bedreiging en mishandeling, kon de woordvoerder desgevraagd nog niet zeggen. “Onze aandacht gaat nu volledig uit naar onze medewerkers. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ze dat vervelende beeld weer uit hun systeem krijgen."[Tweet:body:https://twitter.com/wa_roosendaal02/status/749244501093384192][Tweet:body:https://twitter.com/wa_rsdthema/status/749244341089136640][Tweet:body:https://twitter.com/politieOss/status/749255503444860928]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.