Drie mannen slaan, bijten en lopen te irriteren in uitgaansleven Breda

3 juli 2016 om 13:11
nl
In het uitgaansgebied in de Bredase binnenstad zijn de afgelopen nacht drie mensen aangehouden. Portiers hadden de politie getipt.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

In de Visserstraat ging het mis tussen een vrouw uit Kruisland en een man uit Rucphen, die de ex is van een vriendin van haar. Het slachtoffer zou door de man in haar gezicht zijn geslagen.    
Portier in hand gebetenBij een horecazaak aan de Havermarkt werd een vrouw uit Puttershoek opgepakt. Volgens een portier had zij hem in zijn rechterhand gebeten. Een man uit Maasdam, die de arrestatie belemmerde, werd ook opgepakt.
Twee lezingen over incidentDe problemen op de Visserstraat gebeurden rond drie uur. Volgens de politie had de vrouw uit Kruisland de man uit Rucphen aangesproken op zijn gedrag toen hij nog een relatie had met haar vriendin. Dat pikte hij kennelijk niet, want hij sloeg haar met gebalde vuist in het gezicht. De vrouw liep een bloedneus op.Of het verhaal klopt is de vraag: een getuige zegt dat de twee ruzie hadden en dat de vrouw de eerste klap had uitgedeeld en vervolgens werd terugbetaald.'Stel gedroeg zich raar'Een half uur later was het raak op de Havermarkt. Een portier van een horecazaak wilde een stel niet toelaten. Hij vond dat ze zich raar gedroegen, mogelijk omdat ze wat hadden gebruikt. De vrouw en de man provoceerden daarna de uitsmijter. Hij greep de vrouw vast en werd in zijn rechterhand gebeten. De politie hield haar aan. Behalve deze 20-jarige Putterhoekse werd ook een man van 25 uit Maasdam ingerekend: hij pleegde verzet bij de aanhouding.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.