Het Hooihuis in Roosendaal op 1 in Terras Top 100

4 juli 2016 om 19:56 • Aangepast 21 november 2020 om 09:09
nl
Het Hooihuis in Roosendaal staat op de eerste plaats in de Terras Top 100 2016. Dat is maandagavond bekendgemaakt. In de top tien van beste terrassen staan verder geen Brabantse terrassen.
Profielfoto van Oosterum van Astrid
Geschreven door
Oosterum van Astrid

Met de eerste plaats van de honderd onderzochte terrassen, kreeg Het Hooihuis, vanzelfsprekend, ook de prijs voor beste terras van Noord-Brabant.

Wachten op privacy instellingen...

Al drie jaar publieksprijs De afgelopen drie jaar ging Het Hooihuis in Roosendaal er al vandoor met De Publieksprijs van de Terras Top 100, dit jaar wint het restaurant de juryprijs. "Uiteindelijk konden we simpelweg niet heen om Het Hooihuis. Helemaal geweldig. Dit is mijn eerste 10", staat in het juryrapport.
Volgens de jury voelt alles als een warme deken van gastvrijheid. "De verleiding was groot om alle andere afspraken van de rest van de dag af te zeggen en heerlijk te blijven zitten op dit mooie terras. We zijn enorm in de watten gelegd en hebben heerlijk gegeten en gedronken. Het was een feestje om hier te mogen zijn."
Complimenten in het juryrapportOok staat er in het juryrapport nog een mooi woordje voor het personeel. "Welgemeende complimenten voor alle medewerkers die deze dag aanwezig waren. Iedereen was oprecht vriendelijk, netjes, professioneel en erg begaan met de gasten."
Vijf Brabantse topterrassenDit jaar staan er vijf Brabantse terrassen in de top 100. Captain Cook’s, ook gevestigd in Roosendaal, staat als eerstvolgende op de ranglijst: op plaats 49. Het Tilburgse Heavens Kitchen staat op 51. Op 86 volgt het vierde Brabantse terras in de top 100: More-Itz in Drimmelen. Hekkensluiter is Zoetelief in Den Bosch op nummer 89.
De Misset Horeca Café Top 100 is een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een jury tot stand komt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.