Hoofdrol voor stel uit Nuenen in tv-programma We zijn er Bijna!

4 juli 2016 om 21:55
nl
Ze kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: liefde voor vakantie vieren met caravan of camper. Tijdens de vijfde editie van het televisieprogramma 'We zijn er bijna!' trekt het echtpaar Jeanne en Jacques de Bruin uit Nuenen de kar.
Profielfoto van Langenhuijsen Ellen
Geschreven door
Langenhuijsen Ellen

Al een half jaar voor vertrek was het stel druk bezig met alle voorbereidingen. Data checken, tijden afspreken met gidsen, restaurants en campings boeken. Het stel neemt bijna 50 reizigers mee op hun tocht door Spanje en Portugal. Maandagavond is de eerste aflevering te zien bij Omroep MAX.
RolverdelingJacques doet de financiën en is het aanspreekpunt voor kampeerders en lokale gidsen. Jeanne zorgt vooral voor de gezelligheid, de spelletjes en het groepsgevoel.
De basis van de reis ligt vast. Met de eigen camper of caravan reizen Nederlandse kampeerders via San Sebastian in Baskenland langs Santiago de Compostella naar het meest zuidwestelijke puntje van Europa in Portugal.
We zijn er bijna!De reis van Jeanne en Jacques de Bruin is te volgen in We zijn er Bijna! vanaf maandag 4 juli om 21.25 uur op NPO 1.
Terugkijken? We zijn er Bijna! (Uitzending Gemist)

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.