‘Dit is geen kwajongensstreek meer’, 600 euro voor gouden tip vernield kunstwerk Loosbroek

5 juli 2016 om 09:24
nl
Vandalen hebben zaterdagnacht met grof geweld een kunstwerk in Loosbroek vernield. Een groep inwoners is woedend en looft via Facebook een beloning van zeshonderd euro uit voor de gouden tip die leidt tot het bekendmaken van de vernielers.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

"Zoals je op de foto's kunt zien is het geen kwajongensstreek meer te noemen", schrijft een van de dorpelingen op Facebook. "Het is waarschijnlijk een volledig uit de hand gelopen geintje, waarvan de daders zich vooraf niet realiseerden wat zij aan gingen richten."
De groep inwoners roept de vernielers op zich te melden op het politiebureau. “Ik kan je verzekeren dat dit altijd goedkoper is dan dat de politie op een dag op je deurmat staat (met ook nog eens een strafblad tot gevolg). Geintjes kunnen uit de hand lopen, maar wees dan nu een vent en zorg dat het netjes opgelost wordt.“
Tips?Wie meer informatie heeft over het vernielde kunstwerk, wordt verzocht een mail te sturen naar [email protected]. Wie liever schriftelijk wil reageren kan een brief afgeven bij De Wis.
Inmiddels is het bericht op Facebook meer dan honderdveertig keer gedeeld. Vooralsnog ontbreekt ieder spoor van de daders.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.