Video

Tijl (8) steelt samen met DV8 Rocks de show op WiSH Outdoor: 'De hele tent stond vol' [VIDEO]

5 juli 2016 om 18:33 • Aangepast 21 november 2020 om 09:08
nl
Als 8-jarig jochie draaien op een festival als WiSH Outdoor: voor vele kinderen van die leeftijd is het de ultieme droom. Zondag werd die droom werkelijkheid voor Tijl.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

Hij mocht een gastoptreden doen tijdens de set van DV8 Rocks, een act die bestaat uit Peter Aldenzee (MC DV8) en Henry Snijders (Slim Shore). Op de video is te zien hoe Tijl als een echte dj twee hardstylenummers moeiteloos in elkaar mixt. Het publiek reageerde razend enthousiast.

Wachten op privacy instellingen...

Aldenzee plaatste de video maandagavond op zijn artiestenpagina op Facebook. Het filmpje is inmiddels bijna 200 keer gedeeld en zeker 24.000 keer bekeken.
TrotsMoeder Suzanne van de Gender is beretrots op haar zoon. “Vorig jaar mocht hij ook al optreden op WiSH Outdoor. Hij is 8 jaar oud, maar heeft al twee keer op zo’n festival gestaan. Dat is heel uniek.”
Vorig jaar trad Tijl op tijdens de kermis in Bakel, waar ook Aldenzee moest optreden. De twee stonden even bij elkaar op het podium en dat beviel. “Op de kermis in Deurne benaderde Peter ons of Tijl op WiSH wilde draaien.”
ZenuwenDe tent stond tijdens het optreden van Tijl afgeladen vol. “Ik was zelf heel nerveus, het is toch een jong manneke. Maar Tijl had nergens last van, dat vind ik echt onvoorstelbaar”, vertelt Suzanne.
Veronique Geerts maakte het optreden van Tijl mee. "Het dak ging eraf en hij kreeg respect van het hele publiek. Het zou gaaf zijn als hij op meer festivals mag draaien."
Twintig minuten lang stond Tijl op het podium. “Hij vond het ontzettend leuk, maar blijft er zo nuchter onder. Na het optreden ging hij gewoon weer naar het reuzenrad”, aldus Suzanne.
CrowdsurfenVorig jaar ging een video van het crowdsurfende 8-jarige zoontje van Snijders viraal. Het was de wens van het jongetje om tijdens een optreden van zijn vader het publiek in te duiken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.