Onduidelijkheid over eerste profcontract Grad Damen bij NAC: 'Nog geen mondeling akoord'

5 juli 2016 om 16:42
nl
Er bestaat onduidelijkheid over het nieuwe contract van Grad Damen bij NAC. De Bredase club liet onlangs weten dat er met de jonge middenvelder een akkoord was bereikt over een tweejarige verbintenis, maar Grad Damen zelf spreekt dat tegen: "Er is ook nog geen mondeling akkoord."
Profielfoto van Strater Ronald
Geschreven door
Strater Ronald

Het was eind juni een ietwat rare gewaarwording voor Grad Damen. Hij werd van allerlei kanten opeens gefeliciteerd met zijn nieuwe contract bij NAC. Van amateurspeler werd hij profvoetballer, maar Damen zelf was niet op de hoogte van een akkoord.
'Ik zit al een week te wachten'Ook nu, begin juli, niet. "Ik heb nog niks getekend", zegt Damen, die voortkomt uit de eigen jeugd van NAC. "En volgens mij is er ook nog geen mondeling akkoord. Ik zit al een week te wachten tot ik iets van NAC hoor."
"Ik heb van mijn zaakwaarnemer ook niet gehoord dat het rond is", vervolgt de middenvelder. "Dus daar ligt het probleem ook niet. We hebben een voorstel van NAC gehad en daar een tegenvoorstel op gedaan. En daar heb ik dus niets meer van gehoord."
VerbazingHans Smulders, technisch directeur van NAC, lijkt verbaasd als hij het verhaal hoort. "Er is inderdaad nog niets getekend, maar volgens mij is er al wel een akkoord. En anders heeft Gradje geen club."
"Zij wilden nog wat zaken anders in het contract, zaken die wij niet zo belangrijk vinden. Naast de twee jaar wilden zij geen optie voor nog een seizoen, nou prima. Het zal wel ergens zijn blijven hangen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.