A67 bij Geldrop weer open na ongeluk met geschaarde vrachtwagen

5 juli 2016 om 20:42
Omroep Brabant
Omroep Brabant
De file die ontstond door de geschaarde vrachtwagen (foto: Martien van Dam/SQ Vision Mediaprodukties).
1/2
Een geschaarde vrachtwagen heeft dinsdagmiddag problemen veroorzaakt op de snelweg A67 bij Geldrop. De truck kwam tegen vijf uur overdwars op de rijbaan richting Eindhoven te staan, waardoor er geen verkeer meer langs kon. Sommige automobilisten stonden lange tijd vast in de file. Tegen zeven uur waren alle rijstroken weer vrij.
Profielfoto van de Vries Jan
Geschreven door
de Vries Jan

Het zou aanvankelijk tot halfnegen dinsdagavond duren totdat de vrachtwagen geborgen zou zijn. De werkzaamheden verliepen echter sneller dan verwacht waardoor de rijbaan vroeger kon worden vrijgegeven.  [Tweet:body:https://twitter.com/vid/status/750367633434742784]
Lange filesHet schouwspel trok veel bekijks op de weghelft richting Venlo. In beide richtingen stonden lange files. Het verkeer werd geadviseerd de A67 te mijden en een omleidingsroute te kiezen.
Personenauto klemDe truck stond als het ware ingeklemd tussen beide vangrails. Ook een personenwagen was betrokken bij het ongeluk, dit voertuig kwam vast te zitten tegen de vrachtwagen. Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...