Video

14 maanden oud kindje overleden in kinderdagverblijf Petteflet in Breda

5 juli 2016 om 21:08 • Aangepast 21 november 2020 om 09:08
nl
Een 14 maanden oud kindje is dinsdagmiddag overleden in kinderdagverblijf Petteflet in de Raadhuisstraat in Breda. De politie onderzoekt de doodsoorzaak van het kindje. "We zijn ontzettend geschrokken en hebben geen idee wat er is gebeurd", vertelt Sanne van Zuijlen van overkoepelende organisatie Kober Kinderopvang.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

"Dit is verschrikkelijk", aldus de woordvoerder van de opvang. "Alle aandacht gaat nu eerst uit naar de familie en medewerkers op de kinderopvang." Meer kan ze er niet over zeggen, omdat de doodsoorzaak wordt onderzocht.
"Het is niet duidelijk waar het kindje aan is overleden. Daarom doen we onderzoek naar de doodsoorzaak", vertelt een woordvoerder van de politie. Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen voor een misdrijf.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

ReanimatieRond vier uur in de middag rukten ambulance en een traumahelikopter uit richting de Bredase wijk 't Ginneken. Een arts heeft nog geprobeerd het kindje te reanimeren, aldus de politiewoordvoerder.

Wachten op privacy instellingen...

De kinderen die op dat moment in de Petteflet aanwezig waren, werden naar een pand aan de overkant van de straat gebracht. De ouders van de kinderen zijn inmiddels geïnformeerd, weet de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.