Dood van kindje in kinderdagverblijf Petteflet Breda heeft waarschijnlijk medische oorzaak

7 juli 2016 om 09:09
nl
Het veertien maanden oude kindje dat dinsdagmiddag plotseling overleed in kinderdagverblijf Petteflet in Breda, is vermoedelijk gestorven door een gezondheidsprobleem. De politie heeft het onderzoek naar de doodsoorzaak afgerond.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

Volgens een woordvoerder van de politie zijn er geen sporen gevonden van een misdrijf. Ook is er geen sprake van bijvoorbeeld nalatig handelen, een ongeluk of  het niet volgen van de juiste procedures.
GezondheidZeer waarschijnlijk heeft het overlijden van het kindje te maken met een medische oorzaak. Maar wat die oorzaak dan is, is nog niet bekend. Het lichaam van het kindje is woensdag vrijgegeven en overgedragen aan de ouders, aldus de politie.
Rond vier uur dinsdagmiddag rukten ambulances en een traumahelikopter uit richting het kinderdagverblijf in het Bredase stadsdeel 't Ginneken. Een arts heeft nog geprobeerd het kindje te reanimeren.
KinderenDe kinderen die op dat moment in de Petteflet aanwezig waren, werden naar een pand aan de overkant van de Raadhuisstraat gebracht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.