Weer pech voor Ogbeche, Willem II-spits scheurt hamstring

6 juli 2016 om 12:21
nl
Bartholomew Ogbeche heeft een hamstringblessure opgelopen. De aanvaller van Willem II raakte afgelopen weekeinde in een oefenduel tegen FC Oss geblesseerd.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

Het is de verwachting dat Ogbeche over een maand weer inzetbaar is. Dan begint het nieuwe seizoen voor Willem II met een thuiswedstrijd tegen Vitesse.
Het huwelijk tussen Ogbeche en Willem II is voorlopig nog niet echt gelukkig. De spits kwam in de winter naar Tilburg, maar raakte vrij snel geblesseerd aan zijn schouder. In zijn schouderkapsel scheurde een band af, waardoor de aanvaller zo'n beetje de hele tweede helft van het seizoen moest toekijken.
Kali ook langs de lijnOok Anouar Kali kampt met een blessure. Hij heeft last van zijn bovenbeen. De middenvelder gaat individueel aan zijn herstel werken en gaat deze week niet mee op het trainingskamp van Willem II naar Oisterwijk.
Het is niet de verwachting dat Kali langdurig langs de kant staat. Wel is het duidelijk dat hij vrijdag ontbreekt bij de oefenwedstrijd in Loon op Zand tegen het Belgische Waasland Beveren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.