Politiebureau kopen? In oktober kun je er uit vijf kiezen in West-Brabant - Omroep Brabant

Politiebureau kopen? In oktober kun je er uit vijf kiezen in West-Brabant

6 juli 2016 om 17:05
nl
Altijd al je eigen politiebureau willen hebben? Dan krijg je nu de kans om er één te kopen. En dan bedoelen we niet een exemplaar van Lego of Playmobil, maar een echte politiepost. Vijf politiebureau's in West-Brabant gaan namelijk onder de hamer bij een veiling.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

De politie doet de bureau's in Oudenbosch, Steenbergen, Hoogerheide en twee bureau's in Breda (Blauwe Kei en Tuinzigtlaan) van de hand. De kantoren worden op 7 oktober online geveild door veiligbureau BOG Auctions.
Agenten vaker op straatHet was al langer bekend dat de politiebureau's zouden sluiten. De Nationale Politie wil dat agenten vaker op straat zijn en dat mensen via internet aangifte doen.
Als vervanging voor de afgestoten politiebureau's moeten er steunpunten komen in onder meer gemeentehuizen. In totaal gaan zo'n tweehonderd politiebureau's dicht.
VerhoorruimteBen je er als geïnteresseerde nog niet helemaal zeker van of je de eettafel in de politiecel moet neerzetten of van de verhoorruimte een tv-kamer moet maken, dan kun je ongetwijfeld even met de makelaar een rondje doen.
Op maandag 5 september wordt de mogelijkheid geboden om tussen drie en vier uur 's middags de panden te bezichtigen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.