'Extra steun voor Festival Boulevard na asbestvondst Theater aan de Parade'

7 juli 2016 om 13:29
nl
De PvdA in Den Bosch wil dat het gemeentebestuur van de stad er alles aan doet om belangrijke evenementen zoals het Theaterfestival Boulevard door te laten gaan. Dit nu het Theater aan de Parade in Den Bosch tot 1 november dicht is na een asbestvondst.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

Theaterfestival Boulevard duurt van 4 tot en met 14 augustus. Theater aan de Parade is de grootste locatie van het festival en wordt van de kelder tot de bovenste verdieping gebruikt. De PvdA vraagt daarom aan de het college of zij bereid is geld beschikbaar te stellen om de doorgang van het festival veilig te stellen nu het theater tijdens het festival dicht is.
De partij vraagt dit ook voor het Internationaal Vocalisten Concours dat in september is en het Kwekfestijn dat op 12 november in de Pleinzaal van het theater zou plaatsvinden. Een zaal die definitief gesloten blijft.
Zoektocht naar andere locatieBehalve financiële steun wil de PvdA ook weten van het college of zij bereid is de evenementen te steunen in de zoektocht naar een geschikte andere locatie.
LEES OOK: Theater aan de Parade in Den Bosch tot 1 november dicht na vondst asbest; filmzaal definitief dicht
Op Omroep Brabant Radio gaf de directeur van het Theater aan de Parade donderdagochtend aan er in overleg met de organisaties van de verschillende evenementen alles aan te doen om tot een goede oplossing te komen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.