NAC-aanvaller Danny Verbeek kan naar Australische club Sydney FC

7 juli 2016 om 18:20
nl
Danny Verbeek kan zijn loopbaan vervolgen bij Sydney FC. De buitenspeler, die nog twee jaar bij NAC Breda onder contract staat, heeft een aanbieding gekregen van de Australiërs. "Ik weet nog niet of ik het doe, het is voor mij geen makkelijke stap."
Profielfoto van Strater Ronald
Geschreven door
Strater Ronald

Danny Verbeek heeft een jong gezin en dat is belangrijk voor hem. Naar een ander land verkassen, heeft niet zijn voorkeur zo lijkt het. De linkspoot liet bijvoorbeeld al een aanbieding uit Turkije lopen.
'Ik laat me niet opjagen'"Het is voor mij geen makkelijke stap", zegt Verbeek. "Het is een mooi contract in Australië, maar ik weet het nog niet. Het is toch naar de andere kant van de wereld met mijn jonge gezin."
"Ik krijg wel de indruk dat NAC van mij af wil en ik snap dat de club snel duidelijkheid wil over mijn toekomst. Maar ik laat me niet opjagen, het is voor mij geen 'kleine' beslissing. Alles moet goed zijn. Ik wil de juiste beslissing voor mezelf en mijn gezin nemen. Ik hoef ook nier persé weg, maar moet wel kijken of ik speeltijd ga krijgen."  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.