Waar worden de grootste condooms verkocht in Brabant?

8 juli 2016 om 09:00
nl
In Breda worden de meeste XXL-condooms verkocht in Brabant. Dat blijkt uit onderzoekscijfers van een condoomwebshop. Jaarlijks verkoopt deze internetzaak ruim 2,5 miljoen condooms in Nederland aan 70.000 huishoudens. In heel Nederland worden jaarlijks dertig miljoen condooms gekocht.
Profielfoto van de Jong Femke
Geschreven door
de Jong Femke

Breda staat nationaal op een vierde plek als het gaat om XXL-verkoop. Brabanders hebben verder een gemiddelde piemel. Onze provincie staat precies halverwege als het gaat om condoommaat S tot en met XXL.
Pik de juiste maat eruit!Wist je trouwens dat niet de lengte maar de dikte je condoommaat bepaalt? En dat 40% van de condoomkopers op internet vrouw is? Dit en andere feitjes vindt op de site van deze online rubberwinkel.
In Valkenswaard zijn ze het minst roekeloos in onze provincie als het om bescherming tussen de lakens gaat. Hier gaan er gemiddeld 3,5 condoom per honderd inwoners doorheen. Alleen Urk en Vlagtwedde zijn behoedzamer als het gebeurt.
Op Vlieland winden ze er geen doekjes omOpvallend is ook dat er in Vlieland procentueel waanzinnig veel condooms gekocht worden. Waar Vlieland gemiddeld op ruim 1 condoom per inwoner zit, zitten de meeste Brabantse gemeenten  één condoom per 10 inwoners.
Het onderzoek geeft niet alleen antwoorden, maar roept ook veel vragen op. Misschien zijn de Brabanders heel bescheiden over hun 'jonge heer'. Misschien is hij wel groter dan de bestelling doet vermoeden. Als dat zo is, dan zijn een deel van de Brabantse erectieproblemen opgelost. Een condoom dat te strak zit zorgt namelijk voor een 'slappe' of scheurt gemakkelijk. Dat het rubbertje er lastig omheen wil, kan al een aanwijzing zijn dat er 'iets' niet goed zit.
Groots tussen de orenTe ruim in je jasje zitten, wil je ook voorkomen. Dan krijg je meer wrijving dan je lief is en kan hij afglijden.  De juiste maat is belangrijk om de lol en lul erin te houden. Meet die van jou op de nationale maatmeter.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!