We’re not going to Ibiza: zomerfestival ‘Eindhoven Goes Ibiza’ afgelast vanwege slechte kaartverkoop - Omroep Brabant

We’re not going to Ibiza: zomerfestival ‘Eindhoven Goes Ibiza’ afgelast vanwege slechte kaartverkoop

8 juli 2016 om 10:23 • Aangepast 21 november 2020 om 09:03
nl
Het jaarlijkse zomerfestival ‘Eindhoven Goes Ibiza’, volgende week op het strand van De Landsard in Eindhoven, gaat niet door. Een tegenvallende kaartverkoop en 'slechte weersvooruitzichten' hebben de organisatie gedwongen het feest een week vóór aanvang af te blazen.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

“Al onze inspanningen zien wij helaas niet terug in de kaartverkoop tot vandaag in tegenstelling tot het enthousiasme en de vele positieve reacties op Facebook”, schrijft de organisatie op het sociale platform.
'Misschien tot volgend jaar'“Wij hadden er zin in maar het mocht niet zo zijn. Jammer dat het zo is gelopen.” Het afblazen van het feest betekent waarschijnlijk een financiële strop voor de organisatie. Zo waren er maar liefst vijftig acts geboekt en zouden er twee grote partyboten op de plas rondvaren.

Wachten op privacy instellingen...

Volgens de organisatie verkeren de meeste festivals letterlijk en figuurlijk in zwaar weer. “Ook Eindhoven Goes Ibiza is hier de dupe van. Misschien tot volgend jaar.” Mensen die een kaartje voor het feest hadden gekocht, krijgen deze week het geld teruggestort.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.