Video

Tonproater Andy Marcelissen grapt een huwelijksceremonie aan elkaar

8 juli 2016 om 19:36 • Aangepast 21 november 2020 om 09:02
nl
Grappenmaker Andy Marcelissen uit Raamsdonksveer voltrok vrijdagmiddag een huwelijk als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Zijn dorpsgenoten Marscha en Wesley van Suntenmaartensdijk zeiden lachend 'ja' tegen elkaar. Maar niet voordat Andy een hoop grappen had gemaakt.
Profielfoto van Birgit Verhoeven / Eva de Schipper
Geschreven door
Birgit Verhoeven / Eva de Schipper

Het stel uit Raamsdonksveer schakelde dorpsgenoot Marcelissen in om hun huwelijk op een unieke manier te bezegelen. “Hij komt net als wij uit Raamsdonksveer en we hebben natuurlijk al zijn boekjes”, zegt Wesley. “Het is weer eens wat anders om het op deze manier te doen.”
Marcelissen opende de ceremonie op een bijzondere manier; "Wesley en Marscha, dit is het moment waar we allemaal al zolang naar hebben uitgekeken. Van harte welkom aan alle vrienden, familie en alle overige aanwezigen die deze ramp van dichtbij mogen meemaken.”
'Elkaar aflebberen'Er werd hard gelachen toen Marcelissen vervolgens de 'leven-sloop' van Marscha en Wesley uitgebreid onder de loep nam. Na het ja-woord mocht het kersverse bruidspaar "elkaar aflebberen". Daarna kwam het "ringsteken", waarbij zoontje Sem zijn vader en moeder de ringen aangaf.[tweet:body:https://twitter.com/BirgitVerhoeven/status/751389457278988289] De eerste reactie van het nuchtere echtpaar was al net zo droog als Andy’s humor zelf: “Het is vooral gek en raar”, lachen ze.  
Serieus met een knipoogMarcelissen is het wel gewend om iets te vertellen over een bruidspaar, maar nu mocht hij het huwelijk ook echt mocht voltrekken. Deze zomer volgen er meer. Ondanks al zijn grappen en grollen neemt hij het huwelijk wel degelijk serieus. “Het is een hele serieuze bedoening, maar dan wel met een knipoog.” [tweet:body:https://twitter.com/BirgitVerhoeven/status/751385730337964032]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.