Geen finale voor beachvolleybalster Marleen van Iersel in Gstaad

8 juli 2016 om 22:13 • Aangepast 21 november 2020 om 09:02
nl
De beachvolleybalsters Marleen van Iersel uit Goirle en Madelein Meppelink hebben de halve finales bereikt van het majortoernooi in Gstaad. Het Nederlandse duo rekende vrijdag in de kwartfinale op het Zwitserse zand af met het Amerikaanse koppel Brooke Sweat/Lauren Fendrick: 17-21 21-16 15-13. Meppelink en Van Iersel strijden zaterdag met het Braziliaanse topduo Larissa França/Talita Antunes om een plek in de eindstrijd.
Profielfoto van Zerrouk Youssef
Geschreven door
Zerrouk Youssef

Sophie van Gestel uit Oostelbeers en Jantine van der Vlist, die ook naar de Spelen in Rio de Janeiro gaan, strandden in de eerste knock-outronde. Dat overkwam ook de debuterende talenten Nika Daalderop en Joy Stubbe.

Wachten op privacy instellingen...

MannentoernooiIn het mannentoernooi eindigden Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen bovenaan in hun poule. Ze wonnen twee keer en incasseerden één nederlaag.
Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst begonnen in hun poule met winst, maar verloren daarna twee keer. Als nummer drie van de groep moeten ze starten in de eerste ronde van de knock-outfase, Brouwer en Meeuwsen stromen in de achtste finales in.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.