Dubbele vermissing Rijsbergen: Luna (12) teruggevonden op camping, vriendinnetje (15) nog zoek

9 juli 2016 om 22:44 • Aangepast 21 november 2020 om 09:01
nl
De 12-jarige Luna die sinds vrijdagavond vermist was in Rijsbergen, is zaterdagmiddag in goede gezondheid aangetroffen. Ze is gevonden op een camping in de buurt, zegt een familielid tegen Omroep Brabant. Het 15-jarig vriendinnetje van Luna is nog niet terecht. Beide meisjes verblijven in een gesloten instelling voor moeilijk opvoedbare kinderen.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

In de omgeving Rijsbergen werd sinds zaterdagochtend uitgekeken naar de twee meisjes. Volgens de politie stapten ze in een rode Opel Corsa met Pools kentekennummer. De wagen reed in onbekende richting weg.Op Burgernet werden omwonenden opgeroepen om uit te kijken naar de vermiste meisjes. Burgernet is een online platform waarop de politie, gemeente en burgers met elkaar samenwerken om vermiste personen op te sporen.SignalementVan beide meisjes is een signalement bekend. Het 15-jarige meisje is ongeveer 1,75 meter lang en heeft blond haar in een knot. Ze draagt een roze vest en een blauwe spijkerbroek.

Wachten op privacy instellingen...

Tips?Wie tips heeft over de verdwijning van de meisjes, wordt opgeroepen om met de politie te bellen via telefoonnummer 0900-8844.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.