Vrouwenmepper met drankprobleem bedreigt agenten met dood: ‘Ik maak jullie af’

9 juli 2016 om 17:45
nl
Een 47-jarige man uit de provincie Utrecht heeft zich vrijdagnacht ernstig misdragen in het uitgaanscentrum van Breda. Zo sloeg hij zonder aanleiding een jonge vrouw in het gezicht en beledigde en bedreigde hij politieagenten met de dood. De herrieschopper werd overmeesterd en naar het politiebureau gebracht.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Een medewerker van het Cameratoezicht zag rond vier uur ’s nachts dat er op het Kasteelplein een vrouw werd geslagen. De toezichthouder zag dat de dader het park in rende en waarschuwde de politie.
Twee politieagenten zagen bij de ingang van het Valkenberg een vrouw huilen. Het 22-jarige slachtoffer uit Den Bosch vertelde dat ze met een vriend in gesprek was en zonder enige reden door een man in haar gezicht geslagen was. Ze deed aangifte van mishandeling.
'Ik maak jullie af'Op aanwijzing van de vrouw hebben de dienders een 47-jarige man uit Den Dolder kunnen oppakken. Dat ging niet zonder slag of stoot. De vrouwenmepper riep tegen hen dat hij ze af zou maken en probeerde zich los te trekken. Ook beledigde hij hen.
De verdachte kon zich zaterdag weinig van de nacht herinneren, hij heeft naar eigen zeggen een drankprobleem waar hij aan werkt. Hij wilde eigenlijk naar Antwerpen gaan, maar bleef in Breda hangen omdat het daar 'zo gezellig was'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.