Zwoele zomeravond en heerlijk eten: Den Bosch geniet van Food Truck Festival TREK [FOTO’S]

10 juli 2016 om 00:43 • Aangepast 21 november 2020 om 09:01
nl
Op de meeste festivals moet je het doen met een pizzapunt of frietje rond etenstijd - niet bepaald bourgondisch zoals we dat in Brabant graag doen. Gelukkig komen liefhebbers van goede kost dit weekend aan hun trekken in Den Bosch, want daar is Food Truck Festival TREK neergestreken.
Profielfoto van Jolien van de Griendt
Geschreven door
Jolien van de Griendt

>>> Bekijk de fotoreportage hier<<<
Het is zaterdagavond goed toeven in Den Bosch. Het Paleiskwartier is omgetoverd tot openluchtrestaurant en bezoekers liggen languit op zitzakken. Glas wijn in de hand, een bord versgemaakte pasta op schoot: met de zwoele temperaturen en live muziek waan je je zo in een zuidelijk vakantieland.
Wie even wil uitbuiken kan terecht op de trekkerschommelbank. Een stoere chauffeur/dj rijdt telkens een stukje naar voor en naar achter zodat de bank rustig op en neer wiegt. Ondertussen mixt hij fijne bluegrass-muziek aan elkaar.

Trek gekregen?Zaterdagavond zijn de keukens tot 23.00 uur open en zondag kun je vanaf 14.00 uur weer terecht. Wie veel verschillende dingen wil proberen moet wat tijd voor het festival uit trekken, want bij bijna alle food trucks staan lange rijen.
De karavaan trekt de hele zomer door het land en doet negen steden aan. Vorig jaar kwamen in totaal 260.000 bezoekers een kijkje nemen bij TREK.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.