Gamers willen ook Pokémon vangen in de Efteling

10 juli 2016 om 15:34
nl
Pokémon vangen in het Sprookjesbos en battlen in de Vogel Rok: het gaat volgende maand gebeuren in de Efteling. Honderden liefhebbers van de immens populaire game Pokémon Go hebben op Facebook aangegeven het spel gezamenlijk te gaan spelen in het attractiepark.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

In korte tijd is Pokémon Go uitgegroeid tot een mateloos populair spel. Met je smartphone kun je Pokémon vangen die bij jou in de buurt zijn. Net als in de televisieserie zijn de wezentjes ook te trainen en kun je het opnemen tegen andere ‘Pokémon trainers’.
VoorpretOp vrijdag 19 augustus staat de Pokémon Go-dag in de Efteling gepland. De liefhebbers moeten dus nog eventjes wachten, maar het evenement maakt op Facebook al de tongen los.
“Je kunt altijd Pokémon Go spelen in de Efteling, maar het is leuker als we met 10.000 mensen zijn die kijkend naar hun telefoonschermpjes door het park lopen en constant battlen en gyms veroveren” schrijft iemand op de pagina.
TipsEr worden ook tips uitgewisseld. De batterij van je telefoon gaat snel leeg door het spel. Zorg er dus voor dat je een mobiele telefoonoplader meeneemt, zodat je zonder zorgen kunt blijven spelen.
Op Dominator, het grootste hardcorefestival ter wereld, willen zaterdag meer dan 2000 festivalgangers ook Pokémons gaan vangen. [YouTube:body:https://youtu.be/8dMq6FaB41k]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.