Toestand neergeschoten vrouw bij zalencentrum De Merx in Berghem nog steeds 'zorgwekkend'

10 juli 2016 om 22:11 • Aangepast 21 november 2020 om 09:00
nl
De toestand van de vrouw die zaterdagnacht is neergeschoten bij zalencentrum De Merx in Berghem is nog altijd zorgwekkend. Dat laat de politie zondagavond weten. De 28-jarige vrouw uit Oss werd door een man beschoten toen zij in haar auto wilde stappen. Daarbij is zij ernstig gewond geraakt.
Profielfoto van Oosterum van Astrid
Geschreven door
Oosterum van Astrid

De schietpartij was op een parkeerplaats aan de achterkant van zalencentrum De Merx aan de Burgemeester van Erpstraat. In het zalencentrum waren op het moment van de schietpartij drie feesten aan de gang. De vrouw was te gast op een van de feesten.
ZIE OOK: 'Binnen was het gewoon gezellig', zaaleigenaar tast nog in het duister over schietpartij Berghem
Operatie De vrouw was toen de hulpdiensten arriveerden niet aanspreekbaar. In een weiland achter het zalencentrum is een traumahelikopter geland. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Daar is ze in de loop van de zondagochtend geopereerd. Volgens de politie is haar toestand nog altijd zorgwekkend.

PolitieonderzoekHet politieonderzoek naar de schietpartij van zaterdagnacht op de parkeerplaats van zalencentrum De Merx in Berghem is zondag aan het eind van de middag afgerond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.