'Bondscoach België met de dood bedreigd door vrouw uit Veghel (31)'

11 juli 2016 om 08:28
nl
Een 31-jarige vrouw uit Veghel zou de bondscoach van België, Marc Wilmots, met de dood hebben bedreigd. Dit zou volgens Belgische media vlak voor de kwartfinale van het EK voetbal zijn gebeurd. De vrouw wijst naar haar 31-jarige vriend.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

De Belgische bondscoach is meteen na de bedreiging naar de Franse politie gestapt. Onderzoek van de politie leidde naar Veghel. Op de dag van de wedstrijd tegen Wales kreeg Wilmots een sms’je van een 0031-nummer, een telefoonnummer uit Nederland.
Volgens de Belgische krant het Nieuwsblad is in een huis in Veghel huiszoeking gedaan ‘in een stalkingszaak’.  Zo staat volgens de krant te lezen in het proces-verbaal tegen de 31-jarige bewoner van het huis in Veghel, de vriend van de vrouw. De redactie van de krant heeft het proces-verbaal ingezien.
Vrouw beweert Wilmots te kennenDe man ontkent en zegt dat zijn telefoon is gehackt. Volgens de Belgische krant heeft zijn vriendin de Belgische bondscoach bedreigd. Zij had toegang tot de telefoon van haar vriend. De vrouw uit Veghel zegt Wilmots te kennen.
De krant schrijft dat de vrouw 'volgens de entourage van Wilmots allicht een fantaste op zoek naar aandacht is'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.