In Berghem neergeschoten vrouw (28) mag van intensive care: ‘Ze maakt het uitzonderlijk goed’

11 juli 2016 om 11:22
nl
De vrouw die zaterdagnacht werd neergeschoten bij zalencentrum De Merx in Berghem, mag als het goed is maandag de intensive care verlaten. De 28-jarige Osse is stabiel en buiten levensgevaar, zegt een familielid tegen Omroep Brabant. “Ze maakt het uitzonderlijk goed. Daar zijn we ontzettend blij mee.”
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De politie liet zondagavond nog weten dat de toestand van de vrouw 'zorgwekkend' was.
FeestjeDe 28-jarige vrouw uit Oss wilde na een feestje in haar auto stappen, toen een onbekende man het vuur op haar opende.
Ze werd in haar hoofd geschoten en raakte daarbij zwaargewond. De Osse werd in kritieke toestand naar het Radboudumc in Nijmegen gebracht, waar ze succesvol is geopereerd.
'Sfeer was goed'In het zalencentrum waren op het moment van de schietpartij drie feesten aan de gang. De vrouw was te gast op een van de feesten. De eigenaar van het zalencomplex heeft tijdens de avond niet gemerkt dat er iets zou spelen. "De sfeer bij de feesten was goed. Ik heb niets gemerkt. Het is niet leuk om zo'n incident mee te maken."
Het onderzoek naar de schietpartij is in volle gang. De politie heeft een team van 25 rechercheurs op de zaak gezet om te achterhalen waarom de vrouw werd beschoten.
ZIE OOK: 'Binnen was het gewoon gezellig', zaaleigenaar tast nog in het duister over schietpartij Berghem
Drukker op straatDe schutter is er te voet vandoor gegaan, maar kan later in een auto zijn gestapt. Volgens een politiewoordvoerder was het drukker dan gebruikelijk op straat vanwege de kermis in het dorp.[YouTube:body:https://youtu.be/tH2ht1r2jxA][Tweet:https://twitter.com/PolitieOBN/status/752014151476740096]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.