Vrouw (78) ernstig mishandeld, lag mogelijk urenlang alleen in aanleunwoning na overval in Bladel

7 september 2017 om 19:34 • Aangepast 20 november 2020 om 22:19
nl
Een 78-jarige vrouw is donderdagochtend in haar huis aan de Rondweg in Bladel overvallen. Ze is mishandeld en ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer heeft mogelijk urenlang in haar woning gelegen. De politie weet nog niet hoe laat de overval precies plaatsvond. De vrouw is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Sandra KagieProfielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Sandra Kagie & Maaike Cnossen

De recherche is een groot onderzoek gestart naar de overval. Er zijn twintig mensen op de zaak gezet. "We zetten groot in om de dader of daders van deze laffe daad op te sporen", laat een politiewoordvoerder weten.

De politie heeft onder meer met buurtbewoners gesproken om te achterhalen wat er is gebeurd. Ook werd de omgeving afgezet voor onderzoek. Rechercheurs hebben samen met speurhonden gezocht naar sporen. Met een politiehelikopter zijn er foto's vanuit de lucht gemaakt.

Twee of meer daders
De overval is door twee daders of meer gepleegd. Ze braken eerst in bij het complex waar de vrouw woont en daarna bij haar woning. De overval werd rond acht uur 's ochtends gemeld bij de politie.

Wachten op privacy instellingen...

De vrouw woont in een aanleunwoning in een ouderencomplex. Het gaat volgens een woordvoerder van zorgorganisatie RSZK Kempenland om een dame die volledig zelfstandig woont. 

Verwondingen aan hoofd
De 78-jarige vrouw heeft ernstige verwondingen aan onder meer haar hoofd. De politie kan op dit moment nog geen gesprek met haar voeren, maar is dit van plan zodra haar gezondheid het toelaat.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!