Kritiek op Gers Pardoel nadat hij parkeerwacht te kakken zet: 'Niet zeiken, gewoon dokken'

12 juli 2016 om 14:14 • Aangepast 21 november 2020 om 08:59
nl
Rapper Gers Pardoel uit Kaatsheuvel is nu zelf het mikpunt van spot en beledigingen. Eerder gooide de artiest een filmpje op internet waarin te zien was hoe een parkeerwacht hem op de bon slingerde. In de bewuste vlog van de Brabantse artiest reageert hij onsportief op de boete.
Profielfoto van de Jong Femke
Geschreven door
de Jong Femke

Het begint ermee dat hij de vrouwelijke controleur toesneert 'dat ze vroeger vast vaak gepest is'. Na wat gemopper, rijdt de rapper weg terwijl hij blatende geluiden naar de vrouw maakt.
Niet coolOp internet kan de rapper niet rekenen op veel sympathie. "Niet zeuren, aan de regels houden. Ook hij en dus niet zeiken, gewoon dokken", schrijft Richard Vincent.
Dat de Brabander tijdens zijn gemopper laat weten dat hij het geld prima kan missen en sarcastisch toevoegt gelijk haar salaris wel te betalen, valt ook niet goed bij het publiek.
Weinig begrip"Hij denkt dat hij een BN'er is. Daarom denkt hij natuurlijk dat hij dat allemaal kan doen. Gewoon betalen en voor belediging extra grote boete er bij", reageert Kokkie onder het gewraakte filmpje.

Wachten op privacy instellingen...

Een enkeling heeft begrip voor de frustratie van de zanger. Of zou deze reactie ironisch bedoeld zijn? "Goede actie Gers! Sommigen verdienen het gewoon. Ga zo door!"

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.