Luuk de Jong over transfers bij PSV: 'Ik denk dat er nog veel gaat gebeuren'

15 juli 2016 om 20:33
nl
De trainingsdag van PSV begint deze dagen in een skilift in de Zwitserse wintersportplaats Verbier. De spelers overbruggen in de gondel 700 meter hoogteverschil naar het Alpendal waar het trainingscomplex ligt. Een mooie manier om de dag te beginnen vindt aanvoerder Luuk de Jong: "Zeker. Ik ben het nog gewend van vroeger. Ik ben namelijk geboren in Zwitserland en kwam hier vaak terug om te skieën. Het is een mooie manier om naar het trainingsveld te gaan."
Profielfoto van Beenen Bram
Geschreven door
Beenen Bram

PSV traint in een mooie, bergachtige omgeving. Zelfs de zon is vrijdag gaan schijnen. Dat was de afgelopen dagen wel anders toen regen het dal teisterde en er zelfs sneeuw dreigde te vallen. Desondanks is PSV dik tevreden met de locatie.
"Het is een mooie omgeving en een lekker veld. Nu het weer meezit is het helemaal lekker. In de oefenwedstrijden die we hier spelen kunnen we ons echt testen", aldus De Jong.
Komen en gaanDe bedoeling van trainer Phillip Cocu is om de ploeg maximaal voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Al is dat lastig omdat er de verwachting is dat er nog wel wat spelers zullen komen en dat er ook nog wel wat gaan.
De Jong: "Ik denk dat er nog veel zal gebeuren wat dat betreft. Dat weet iedereen. De club is er druk mee bezig. Ik heb er alle vertrouwen in dat het Marcel Brands en Toon Gerbrands gaat lukken."
In ieder geval is duidelijk dat Hidde Jurjus vanavond al aansluit in het trainingskamp in Verbier. De doelman komt over van De Graafschap. Wellicht komt hij nog in actie tijdens één van de oefenwedstrijden die PSV nog speelt in Zwitserland tegen FC Sion (zaterdag) en Sporting Clube de Portugal (maandag).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.