Motorrijder verliest evenwicht en valt, motor schept 58-jarige man

16 juli 2016 om 22:49
nl
Een motorrijder heeft zaterdag aan het begin van de avond een ongeluk veroorzaakt op het regenboogzebrapad op de Heuvelring in Tilburg. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij kon wel lopen.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

De motorrijder, een 38-jarige man uit Den Bosch, verloor bij het optrekken zijn evenwicht. De motor gleed weg en het gas werd vol opengetrokken. Daardoor gleed de motor nog verder weg. Het lukte de bestuurder om nog net op tijd af te stappen.
Op de zijkant schoof de motor door, tot het ding met hoge snelheid tegen een 58-jarige man botste. Die kwam daardoor ten val. Ook een 24-jarige vrouw raakte gewond. Zij had een grote schaafwond op haar been, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Rijbewijs ingevorderdHet rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. Drie weken geleden reed de man in Den Bosch namelijk 55 kilometer per uur harder dan hij mocht. Zijn rijbewijs werd toen al voor twee weken ingevorderd.
De combinatie van het ongeval van zaterdag en de snelheidsovertreding van drie weken geleden is voor de officier van justitie reden geweest om het rijbewijs van de bestuurder in te vorderen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.