PSV’er Adam Maher blijft hopen op meer: ‘Ik doe mijn best en sta nog steeds onder contract’

19 juli 2016 om 01:31
nl
Adam Maher maakte maandagavond een sterke indruk tijdens het oefenduel dat PSV tegen Sporting Lissabon afgewerkt. Hij scoorde en had een assist. Maher blijft zich onverminderd inzetten bij PSV hoewel hij wellicht binnenkort zijn geluk elders gaat beproeven. “Ik wil blijven spelen. Uiteindelijk ben je voetballer geworden om te voetballen. Maar ik sta nog altijd onder contract.”
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Op het trainingskamp in Zwitserland maakte Maher de hele week een gretige indruk. “Ik probeer altijd mijn best te doen. Dat heb ik altijd gedaan. Deze week pakte dat goed uit. Dat was een beloning.”
ZIE OOK: PSV haalt uit tegen Sporting: 5-0
Maher zou mogen vertrekken, maar wellicht dat hij gaat proberen om het komende seizoen zich bij PSV te bewijzen. “Ik sta nog onder contract bij PSV. Met mijn teamgenoten kan ik het goed vinden. Verder zien we wel.”  
‘Club moet wel bij mij passen’Welke club het moet worden als het niet PSV wordt, kan Maher niet zeggen. “De club moet wel bij mij passen. Maar ik wil gewoon blijven spelen. Uiteindelijk ben je voetballer geworden om te voetballen. Maar ik sta nog altijd onder contract.”
Maher kijkt terug op een harde week. “We hebben goed getraind. Elke dag twee keer en mooie wedstrijden gespeeld. Die ervaring kunnen we meenemen naar de toekomst. Het was een topweek.”  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.