Schutter liquidatiepoging Berghem nog niet gevonden, politie zoekt Caddy en eigenaresse horloge

20 juli 2016 om 11:59
nl
De politie is op zoek naar twee speciale getuigen, die meer weten over de liquidatiepoging op 10 juli in een zalencentrum in Berghem. Daarbij raakte een 28-jarige vrouw ernstig gewond.
Profielfoto van Nagtzaam Pepijn
Geschreven door
Nagtzaam Pepijn

De eigenaresse van een wit dameshorloge dat in Berghem is gevonden, zou misschien meer weten over de schietpartij. En ook de persoon die een auto, mogelijk een Volkswagen Caddy, in de polder heeft zien rijden, kan de politie meer informatie verschaffen.
Horloge en CaddyHet witte dameshorloge werd vlakbij de locatie van de schietpartij gevonden op straat. “Het is niet bekend hoe lang het daar heeft gelegen, maar het zou kunnen dat de eigenaresse een bruikbare getuige is.”
Daarnaast heeft een - nog onbekende - getuige gezegd dat er een auto met hoge snelheid door de polder heeft gereden na de schietpartij. Het zou mogelijk gaan om een Volkswagen Caddy.
Elk spoorNog steeds ontbreekt elk spoor van de schutter die die zaterdag schoot op een vrouw bij een zalencentrum in Berghem. Daarbij raakte deze 28-jarige vrouw ernstig gewond.
Het 25-koppige rechercheteam is nog aan het onderzoeken waarom de vrouw werd beschoten. Het was druk op straat tijdens de schietpartij, dus de politie verwacht dat er mensen zijn die meer informatie hebben.
PersoonsverwisselingVolgens meerdere bronnen is de neergeschoten vrouw aangezien voor de ex-vrouw van een bekende drugscrimineel. Die was net als het slachtoffer aanwezig op een van de drie feesten in zalencentrum De Merx. De politie onderzoekt nog of er sprake is van persoonsverwisseling.
Mark Nillesen, advocaat van de ex-vrouw, maakt zich zorgen over de geruchten. Eerder zei hij al tegen Omroep Brabant dat de vrouw mogelijk ernstig gevaar loopt als de geruchten kloppen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.