Oisterwijker (59) verlamd na mishandeling, familie hoopt op getuigen en camerabeelden

20 juli 2016 om 15:01
nl
Een 59-jarige man is afgelopen zaterdagnacht in zijn woonplaats Oisterwijk mishandeld en in elkaar gezakt. Het slachtoffer ligt met een hersenbeschadiging in het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
Geschreven door
van Kalmthout Jesse

Volgens familieleden van het slachtoffer is de man tussen half drie en half vier ’s nachts door drie of vier daders in elkaar geslagen. Hij werd tegen een dranghek gegooid en achtergelaten. Het slachtoffer wist overeind te krabbelen, maar zakte zo’n 25 meter verderop in elkaar tussen de terrasstoelen van Eethuys De Lind.
De man werd zaterdag én zondag getroffen door een herseninfarct. Het is niet duidelijk of dat komt door de mishandeling of door zijn val. De 59-jarige man raakte verlamd aan zijn linkerzijde. Volgens de neef van het slachtoffer is het maar de vraag of hij ooit de oude wordt.
GetuigenDe mishandeling zou door meerdere getuigen zijn gezien. Vanwege de kermis in Oisterwijk waren er nog veel mensen op de been. "We hopen dat zij zich melden, want wij hopen natuurlijk op gerechtigheid", aldus een familielid van het slachtoffer. "Bovendien willen de voorbijgangers bedanken die zich over hem ontfermd hebben."
Nog weinig aanknopingspuntenVolgens een woordvoerder heeft de politie de zaak in onderzoek. Zo wordt er onder meer bekeken of er camerabeelden van het incident zijn. Verder zijn er nog weinig aanknopingspunten omdat het slachtoffer vanwege de herseninfarcten weinig kan vertellen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.