Bauke Mollema aan start Acht van Chaam

21 juli 2016 om 12:35
nl
Wielrenner Bauke Mollema komt in actie tijdens de profkoers de Acht van Chaam. Secretaris Theo van der Westerlaken maakte dit donderdag vol trots bekend.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Eerder maakte de organisatie al bekend dat Tom Dumoulin volgende week woensdag aan de start staat van het oudste wielercriterium van Nederland.
Bekende Brabantse renners vastgelegdDe organisatie heeft met de huidige nummer twee in het algemeen klassement van de Tour de France opnieuw een bekende wielerprof aan zich kunnen binden. Stef Clement uit Made en Timo Roosen uit Goirle staan ook op de voorlopige startlijst.
De broers Boy en Danny van Poppel zijn in Chaam ook van de partij. Bij de vrouwen is Marianne Vos uit Meeuwen de grote publiekstrekker.
ZIE OOK: Bauke Mollema gewild bij Brabantse criteriums, Chris Froome wellicht naar Etten-Leur
Van der Westerlaken hoopt nog op deelname van Wout Poels. De 'meesterknecht' van geletruidrager Chris Froome doet maandag in ieder geval mee in Boxmeer, net als Mollema en Dumoulin.
Mollema ook bij Profwielerronde Etten-LeurBauke Mollema zal ook deelnemen aan de tiende editie van de Profwielerronde Etten-Leur. Na de Tour zal hij op 6 augustus deelnemen aan wegwedstrijd tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Waarna op 14 augustus de Profwielerronde van Etten-Leur op de kalender staat voor de Fries.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.