Net Hardwell, maar dan met bierkratten en deo: al 400.000 views

21 juli 2016 om 14:47 • Aangepast 21 november 2020 om 08:47
nl
Een paar bierkratten, een muziekje en een bus deodorant. Meer heb je niet nodig om een geweldige dj-show te geven. Dat laat de 17-jarige Daan uit het dorp Zeeland wel zien.
Profielfoto van Spierts Twan
Geschreven door
Spierts Twan

Daan is met zijn vrienden op vakantie in het Zeeuwse Renesse. Je kent het wel: bier drinken, lol hebben, rare dingen doen.
Grap gaat viralEn net doen alsof je Hardwell of Martin Garrix bent dus. Gewoon, voor de grap. Met een bus deodorant in plaats van een CO2-kanon, bediend door z'n maat Jurre. Net echt.
Het tafareel werd gefilmd, kwam op videosite Dumpert terecht en gaat nu viral. Alleen al op de site en Facebookpagina van Dumpert is het filmpje 400.000 keer bekeken. "Dat was niet de bedoeling", lacht Daan.
'Echte' djHet leuke is: bierkratten-dj Daan van der Cruijsen is in het echt ook dj. Samen met twee vrienden vormt hij dj-crew Dailyfools, wereldberoemd onder jongeren in Uden en omstreken. Hun droom is om ooit net zo groot te worden als Hardwell en Afrojack.
Misschien is dit filmpje dan wel de kickstart van hun carrière. "Dat hoop ik wel natuurlijk", zegt Daan. Op de camping in Renesse heeft hij alvast een hoop fans. "Als je over de camping loopt heeft iedereen het filmpje gezien."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.