Tilburger (26) overleden tijdens noodweer op A58, auto belandt in sloot - Omroep Brabant

Tilburger (26) overleden tijdens noodweer op A58, auto belandt in sloot

22 juli 2016 om 12:36
Een 26-jarige man uit Tilburg is vrijdagochtend overleden bij een ongeluk op de A58 bij Bavel. De auto van de Tiburger kwam op z'n kop in een sloot terecht. Dit gebeurde tijdens noodweer. De weg was vanwege een eerder ongeluk bij Gilze helemaal dicht richting Breda, maar is inmiddels weer open.
Geschreven door

Bij een ander ongeluk bij Gilze waren twee auto's betrokken. De politie meldt dat hierbij vier gewonden zijn gevallen, warvan een zwaargewond. De brandweer moest in actie komen om slachtoffers uit de auto's te halen.
Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog onduidelijk. Maar ook hier wordt niet uitgesloten dat de stevige regenbui invloed had.
Onderzoek bij BavelBij Bavel was lange tijd één rijstrook dicht, omdat het onderzoek werd gedaan naar het fatale ongeluk. Rond negen uur was de weg daar ook weer helemaal open.[tweet:body:https://twitter.com/vid/status/756370593067466752]ZIE OOK: Tunnelbak onder water en blikseminslag huis, onweer zorgt voor problemen
Automobilisten moesten vrijdagochtend op het hoogtepunt van de drukte rekening houden met twaalf kilometer file op de A58. Dat leverde meer dan een uur vertraging op. De files bij Tilburg zijn inmiddels opgelost.
Ook op andere plekken ongelukkenVanwege de ongelukken op de A58 werden er omleidingsroutes ingesteld, maar ook daar gebeurde ongelukken. Er was onder meer een ongeluk op de A59 van Oss naar Zonzeel. Maar ook in West-Brabant was het raak op de A16.[tweet:body:https://twitter.com/Politie_Breda/status/756369866211328000]Begin van vakantieEr wordt vrijdag veel drukte op de weg verwacht omdat de schoolvakanties in Zuid-Nederland beginnen en in het midden van het land de bouwvakvakantie start. Wat ook meespeelt is het slot van de Vierdaagse en muziekfestival Zwarte Cross in de Achterhoek.  

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...