Video

Waalwijkse man weer vrij na vondst zwaargewonde op straat in Genderen

22 juli 2016 om 21:51 • Aangepast 21 november 2020 om 08:46
nl
De 49-jarige man uit Waalwijk die vrijdagmorgen werd opgepakt na de vondst van een zwaargewonde man (24) in Genderen, is weer vrij. Er zijn volgens de politie nog geen aanwijzingen dat er sprake is van opzet bij de aanrijding. Aanvankelijk hield de politie ook rekening met een geweldsmisdrijf. Het onderzoek is echter nog niet afgerond, de man blijft wel verdachte in de zaak.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

Even voor vier uur 's nachts kreeg de politie een melding dat er een gewonde man op de Hoofdstraat in Genderen zou liggen. De 24-jarige man zou zwaargewond zijn geraakt door vermoedelijk een aanrijding.

Wachten op privacy instellingen...

"De verdachte sloeg op de vlucht, maar kon later wel worden aangehouden", vertelt de woordvoerder. Het gaat om een 49-jarige Waalwijker.
'Kan misdrijf zijn'Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. "Aan de hand van zijn verhaal, foto's en de aard van de verwondingen zou die aanrijding ook zomaar een misdrijf kunnen zijn", gaf een politiewoordvoerder eerder aan.

Wachten op privacy instellingen...

HennepkwekerijIn de woning van de 24-jarige man vond de politie een hennepkwekerij met 85 planten.
'Goede jongen'Een buurtbewoner die het slachtoffer goed kent zegt dat hij een goede jongen is. "Hij heeft alleen wel foute vrienden en daar moet hij eigenlijk niet meer mee omgaan." Andere buren schetsen hetzelfde beeld.

Wachten op privacy instellingen...

Voor een aantal betrokkenen is nazorg geregeld. "Het is een kleine gemeenschap, sommige mensen hebben misschien wat gehoord, dus dat heeft veel impact", zegt de woordvoerder.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.