Handgranaat en vuurwapens in huis Satudarahlid Den Bosch

22 juli 2016 om 12:56
nl
In een huis van een clublid van motorclub Satudarah in Den Bosch heeft de politie dinsdag een handgranaat en twee vuurwapens gevonden. Dat maakte het Openbaar Ministerie vrijdagochtend bekend. De man wordt vrijdag voorgeleid. Agenten doorzochten zijn huis na een aangifte vanwege mishandeling.
Profielfoto van Bekker Peter de
Geschreven door
Bekker Peter de

De 21-jarige man wordt ervan verdacht dat hij 15 februari in Tilburg een man met een gebalde vuist vol op het gezicht sloeg. Dat gebeurde toen het slachtoffer ‘s ochtends aankwam op zijn werk. De verdachte ging er na de vuistslag onmiddellijk vandoor.
Veiligheid rond feestenDe verdachte is volgens de politie een kaderlid van de outlaw motorcyclegang en verantwoordelijk voor de veiligheid rond feesten en toertochten. Bij het doorzoeken van zijn huis vond de politie ook een halve kilo cocaïne en een aantal drugspillen.
De man en zijn 21-jarige vriendin worden vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris in Zwolle. Het aanhouden van de vrouw heeft te maken met de gevonden drugs.
WitwassenEind juni werd ook al een prominent Satudarahlid uit Etten-Leur met zijn vrouw aangehouden. Zij worden verdacht van witwassen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.