Thaise cel nagebouwd in Tilburg: aandacht voor opsluiting coffeeshopbaas Van Laarhoven

22 juli 2016 om 12:57
nl
Vijftien Tilburgers en Bosschenaren sluiten zich zondag aan de Spoorlaan in Tilburg op in een nagebouwde Thaise cel. Zij doen dit om aandacht te vragen voor de opsluiting van Johan van Laarhoven, de oprichter van coffeeshop The Grass Company.
Profielfoto van Vermonden Ronnie
Geschreven door
Vermonden Ronnie

De cel die zondag aan de Spoorlaan staat is ongeveer 3,5 bij 2 meter groot. Het vijftiental sluit zich tussen 13.00 en 16.00 uur op. Waarschijnlijk zijn er veel mensen die de nagebouwde cel zien, want er staan dit jaar voor het eerst attracties van de Tilburgse kermis aan de Spoorlaan.  
Twee jaar vastVan Laarhoven zit dit weekend exact twee jaar in een kleine cel in Thailand, samen met zijn vrouw Tuka. Frans van Laarhoven, de broer van Johan en de man achter Justice for Johan, zegt dat zijn broer onterecht tot 103 jaar cel is veroordeeld.
Van Laarhoven woont sinds 2008 in Thailand. Hij werd door de rechtbank in Bangkok veroordeeld voor het witwassen van geld dat hij in Nederland heeft verdiend met de verkoop van hasj en wiet.[YouTube:body:https://youtu.be/8FyJLrNNF6Q]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.