Verrassing: koning Willem-Alexander loopt stukje mee met Vierdaagse door Cuijk

22 juli 2016 om 15:12
nl
Koning Willem-Alexander liep vrijdag een stukje mee met de Vierdaagselopers door Cuijk. Het bezoek van de koning was een verrassing voor de deelnemers.
Profielfoto van Bekker Peter de
Geschreven door
Bekker Peter de

Het is vrijdag de laatste dag van de Vierdaagse, die dit jaar veel uitvallers kende en waarin de deelnemers moesten lopen onder moeilijke weersomstandigheden. [Tweet:body:https://twitter.com/marjanka_radio/status/756443513882021889]Hij dook ineens opDe koning kwam de feestelijke intocht in Nijmegen bekijken, maar maakte eerst samen met marsleider Johan Willemstein een tochtje over het parcours. De koning moedigde onderweg de wandelaars aan, die hem ineens zagen opduiken op de route.
Willem-Alexander bezocht onderweg ook een verzorgingspost. [Tweet:body:https://twitter.com/vanderzande/status/756446264674422784]Speciaal terug van vakantieHet wandelevenement vindt dit jaar voor de honderdste keer plaats. Daarom is Willem-Alexander aanwezig bij de intocht. Volgens Omroep Gelderland kwam de vorst hiervoor speciaal van vakantie terug.[YouTube:body:https://youtu.be/fZrwlzBODCc]


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.