'Kenny B is te gewoon om ster te zijn', Ali B zingt nieuwe single samen met Tilburger

22 juli 2016 om 16:54
nl
Kenny B uit Tilburg kan weer een nieuw liedje op z’n repertoire bijschrijven. Samen met rapper Ali B en zanger Brace zingt hij mee in het zomerse nummer Let’s Go.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

Het initiatief voor het nummer kwam van Ali B. Samen met Kenny B en Brace zat hij in een villa op Ameland. “Dat was bewust. Je kan dan niet meer van het eiland af”, legde hij lachend uit bij RTL Late Night uit. Eerder maakte hij wel eens mee dat mensen, als ze er bijvoorbeeld geen zin in hadden, weggingen.
Ali wilde graag met de Tilburger samenwerken.“Het heeft heel lang geduurd voordat hij zijn carrière had. Hij is al lang bezig en heel dankbaar voor wat hij nu heeft", analyseert de rapper “Kenny B is te gewoon om een ster te zijn”, aldus Ali.
'Super artiesten'Hetzelfde geldt volgens hem voor Brace, nadat hij vast had gezeten. “En dat zorgt voor een hele positieve vibe. Daarnaast zijn het ook twee super artiesten!”
Wie denkt dat het in de villa seks, drugs en rock& roll is, komt bedrogen uit. Op filmpjes achter de schermen is veel groente, fruit en frisdrank te zien. "Ja, dat hebben we gefilmd”, lachte Ali. [youtube:body:https://youtu.be/2zcHhCbVrwM]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!