Fabian Sporkslede versterkt NAC Breda, Enes Ünal naar FC Twente

23 juli 2016 om 13:43
nl
NAC-aanvaller Enes Ünal vervolgt zijn voetbalcarrière bij FC Twente. De club uit Enschede huurt de spits voor een seizoen van de Engelse topclub Manchester City. De club heeft zich zaterdag versterkt met Fabian Sporkslede.
Profielfoto van Bekker Peter de
Geschreven door
Bekker Peter de

De 19-jarige Turkse aanvaller scoorde voor NAC acht keer in een halfjaar tijd. City nam Unal een jaar geleden over van het Turkse Bursaspor. Bij de Engelse topclub kwam de voetballer nog niet aan bod. Daarom wilde de club meewerken aan verhuur.
SporksledeMiddenvelder Fabian Sporkslede heeft een mislukt avontuur bij het Italiaanse Chievo Verona achter de rug en tekent in Breda een driejarig contract.
Sporkslede, die transfervrij overkomt uit Italië, doorliep de jeugdopleiding van Ajax. In september 2012 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal, maar hij wist in Amsterdam niet door te breken. Sporkslede speelde daarna voor Jong Ajax, Willem II, Chievo Verona en Lupa Roma. Die laatste club huurde de Nederlander van Chievo.
Meerwaarde"Fabian heeft de afgelopen weken veel geïnvesteerd en laten zien een meerwaarde te zijn voor dit NAC", zegt technisch directeur Hans Smulders van NAC. Sporkslede trainde al een tijdje mee in Breda.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.