Verdachte ramt politieauto's tijdens vlucht door Oisterwijk

24 juli 2016 om 09:13
nl
Een verdachte heeft in de nacht van zaterdag op zondag verschillende politieauto's geramd in Oisterwijk. Hij sloeg op de vlucht toen agenten hem een stopteken gaven.
Profielfoto van Bekker Peter de
Geschreven door
Bekker Peter de

Rond halfvier ’s nachts zagen agenten een bestuurder opvallend hard ‘doelloos rondjes rijden’ door een woonwijk van Moergestel. Agenten gaven de man een stopteken maar hij ging er vol gas vandoor.
Daarna ontstond een achtervolging op hoge snelheid door Oisterwijk. Verschillende politieteams sloten zich hierbij aan. De verdachte werd pas in Biezenmortel klemgereden.
KlemrijdenDe man reed een terrein op met maar een in- en uitgang. De politie kon hem zo eenvoudig klemrijden, maar de scheurneus  ramde zonder te remmen een politieauto om te kunnen ontsnappen.
Pas verderop konden twee andere politieauto’s de man klemrijden. Een raam werd ingeslagen om de bestuurder aan te kunnen houden.
HarddrugsIn de auto werden zakjes harddrugs gevonden. De politie onderzoekt of de automobilist onder invloed van drugs was toen hij op de vlucht sloeg.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.