Man dumpt kittens op straat, actie gefilmd: ‘Deze man moet gepakt worden’ [VIDEO]

25 juli 2016 om 21:28
nl
Een man heeft afgelopen weekend in Eindhoven drie jonge poesjes op straat achtergelaten. Een videobewakingssysteem legde de actie vast, waarna de beelden op social media werden gezet. Met succes, want het filmpje is inmiddels door honderdduizenden mensen bekeken.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De onbekende man kwam op de fiets aanrijden en dumpte de kittens zaterdag op klaarlichte dag bij een tankstation aan de Sint Bonifaciuslaan.
Op de beelden is te zien dat de man zijn fiets tegen een muurtje zet en uit zijn tas drie jonge poesjes tevoorschijn haalt. Hij zet ze op de grond en laat ze vervolgens moederziel alleen achter.
'Hoe haal je het in je hoofd?'Dat de man de kittens niet naar een asiel brengt maar brutaal op straat achterlaat, leidt tot weinig begripvolle reacties. “Ik snap niet hoe je het in je hoofd haalt om deze kittens op deze manier achter te laten" zegt iemand. Ik hoop dat deze man zo snel mogelijk wordt gevonden en wordt aangesproken op zijn asociale gedrag.” De identiteit van de man is voor zover bekend nog niet achterhaald.
Een dierenambulance heeft de achtergelaten poesjes opgehaald en ondergebracht in een asiel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.