FC Eindhoven-speler Mart Lieder geniet van winnende goal tegen PSV

27 juli 2016 om 01:57
nl
Een tikkeltje onderkoeld, maar toch zichtbaar voldaan verscheen FC Eindhoven-speler Mart Lieder na afloop van De Lichtstadderby voor de camera's en de aanwezige pers. De middenvelder scoorde na ruim een uur voor zijn club in een vrijwel uitverkocht Philips Stadion tegen PSV en die goal bleek de winnende. De 'Lichtstad-trofee' ging dus verrassend mee in de spelersbus van FC Eindhoven.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

Mart Lieder: "Het allerleukste is scoren én winnen en dat hebben we gedaan. Ook dit is een prijs en daar zijn we hartstikke blij mee. Het was een zware wedstrijd, maar we zijn met FC Eindhoven goed bezig en moeten deze lijn vasthouden voor de competitie en dan kunnen er mooie dingen gaan gebeuren."
AnticlimaxTegenstander PSV baalde natuurlijk. De club boekte goede resultaten in de voorbereiding. Maar uitgerekend in de eerste wedstrijd in eigen stadion en als slot van een geslaagde open dag voor de fans was deze nederlaag een anticlimax.
PSV-keeper Jeroen Zoet: "Het is natuurlijk slecht dat we hier verliezen, maar we hebben in de eerdere oefenwedstrijden voldoende zelfvertrouwen kunnen putten om zondag ook een goed resultaat neer te zetten."
Johan Cruijff SchaalZondag wacht in De Arena in Amsterdam het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen bekerwinnaar Feyenoord. Een ideale gelegenheid om het misgrijpen van de wat minder prestigieuze 'Lichtstad-trofee' tegen FC Eindhoven weg te poetsen.
"Daar gaan we alles aan doen. Elke prijs die je kan winnen, wil je winnen. Dat lukte vandaag niet, maar gelukkig zijn er nog meer prijzen te verdelen dit seizoen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.