Gezocht: Brabantse familie die de show wil stelen in nieuw reclamespotje

27 juli 2016 om 12:05
nl
Altijd al samen met je broer, zus, moeder, vader, opa en oma willen shinen in een echte commercial? Dan is dit je kans! Schrijfster en journaliste Nowelle Barnhoorn is namelijk op zoek naar een leuke (Brabantse) familie voor de nieuwe reclame van Beemsterkaas.
Profielfoto van Langenhuijsen Ellen
Geschreven door
Langenhuijsen Ellen

“Ik zoek een gevarieerde familie. Denk aan gekke ooms, artistieke tantes, sportieve oma’s, zakelijke broertjes, dromerige zusjes. Zo’n familie die ondanks alle onderlinge verschillen toch hecht is”, laat Barnhoorn weten in een oproep op Facebook.
De reclame wordt er een  met een documentaire-achtige insteek. Barnhoorn: "We zoeken onder meer naar Brabanders omdat we het idee hebben dat zij hier open voor staan en ook échte familiemensen zijn."
Vier generatiesVoor de commercial is het de bedoeling dat de familie een weekend lang bijeenkomt om tijd met elkaar door te brengen. De voorkeur van de schrijfster gaat uit naar een familie van minimaal dertig mensen en vier generaties oud.
Ruime vergoedingDe toekomstige BB’ers (Bekende Brabanders) moeten wel beschikbaar zijn in het weekend van 17 en 18 of 24 en 25 september, dan vinden namelijk de draaidagen plaats. Nog een leukigheidje volgens Barnhoorn: “Een ruime vergoeding is aanwezig.”
AanmeldenUit heel Nederland zijn er reacties binnengekomen, 'maar tot nu toe reageren Brabanders wel het meest'. Zie jij jezelf samen met je familie al schitteren voor de camera? Je kunt de initiatiefnemer benaderen via een persoonlijk bericht op Facebook. De komende weken kunnen mensen zich nog aanmelden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.