Pokémon-stop bij TextielMuseum Tilburg: lasermachine even kapot

27 juli 2016 om 13:20 • Aangepast 21 november 2020 om 08:39
nl
Het leek zo leuk: je favoriete Pokémon laten laseren op een kledingstuk, petje of tas. Het TextielMuseum in Tilburg trapte woensdag af met deze vakantie-activiteit, die een hele schare Pokémon Go-spelers waarschijnlijk zeer gelukkig maakt. Maar helaas, woensdagochtend ging het feest niet door: de lasermachine in het TextielLab was enige tijd kapot.
Profielfoto van Kamp Karin
Geschreven door
Kamp Karin

"De computer die de lasermachine aanstuurt, is defect", aldus een medewerkster van het museum woensdagochtend tegen Omroep Brabant. Woensdag rond het middaguur was er witte rook en konden fans worden blij gemaakt.
Fans even teleurgesteldVerschillende Pokémon-fans stonden 's ochtends al op de stoep, omdat ze Pikachu, Bulbasaur of Snorlax vereeuwigd wilden zien op hun spijkerbroek of shirt, maar zij werden dus even teleurgesteld. De gratis actie loopt tot en met 10 augustus.

Wachten op privacy instellingen...

Ook rondom het Textielmuseum aan de Goirkestraat kun je overigens op de cartoonfiguurtjes jagen. Ze zijn gesignaleerd bij verschillende monumenten bij het museum. Ook zijn er PokeStops, en bij het groeimonument achter het TextielMuseum vind je ook een gym waar je het op kunt nemen tegen andere Pokémon.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.