Trainen de Brabantse sporters wel hard genoeg in Rio? Kijk hier wat ze doen

27 juli 2016 om 13:43 • Aangepast 21 november 2020 om 08:39
nl
Nog een dikke week en dan beginnen de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Een deel van de Brabantse sporters is al in Brazilië, zoals de hockeyploegen. Maar anderen zijn nog in Nederland of bereiden zich op een andere plek richting de Spelen.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

De Spelen worden op vrijdag 5 augustus officieel geopend en zaterdag komen dan de eerste sporters in actie. Onder andere de hockeyers, handbalsters, volleybaldames en zwemmers komen op die eerste dag in Rio in actie.
Maar wat doen ze eigenlijk tot die tijd? Daar doen veel sporters niet zo geheimzinnig over. Via Twitter, Instagram en Facebook kunnen we ze dus goed in de gaten houden.
De hockeydames zijn overduidelijk het olympisch dorp aan het verkennen. Net als de hockeymannen trouwens, die ook wel al hebben getraind.

Wachten op privacy instellingen...

Mountainbiker Rudi Houts uit Luyksgestel duikt nog even de sportschool om zich goed voor te bereiden. Daarna gaat hij eerst naar Canada voor hij in Rio aan de slag moet.

Speciaal liedjeBMX'er Twan van Gendt heeft iets heel speciaals voor de Spelen: tijdens zijn tijdrit hoort de Bosschenaar een liedje dat speciaal voor hem door Diggy Dex gemaakt is.

Wachten op privacy instellingen...

En ook beachvolleybalsters Sophie van Gestel uit Oostelbeers en Marleen van Iersel uit Breda zijn veilig en wel in Rio aangekomen.

New York, New YorkSchermer Bas Verwijlen uit Oss maakt eerst nog even een tussenstop voor hij naar Rio afreist. Hij is in een andere wereldstad: New York. Samen met zijn vader, tevens zijn coach, hebben ze dinsdagavond Times Square bezocht.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!