Uurtje Guus Meeuwis kost 20.000 euro, O'G3NE een stuk goedkoper

27 juli 2016 om 17:19
nl
Wil je je verjaardag, huwelijk of babyshower op een heel bijzonder manier vieren, boek dan eens een artiest! Origineel is het zeker. Maar we moeten je waarschuwen: voor sommige artiesten moet flink in de buidel getast worden.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

De zangers en zangeressen zijn niet altijd even goed met elkaar te vergelijken qua tarief. De één heeft een vaste prijs per uur, de ander rekent in halve uren, zo weet weekblad Privé. Maar een indicatie geeft het zeker.
Zo duur zijn in ieder geval de Brabantse artiesten volgens het blad:
Guus Meeuwis – 20.000 euroDe duurste Brabander in de lijst is met stip Guus Meeuwis. De Tilburg vraagt voor het zingen van ‘Het is een nacht…’ en ‘Brabant’ 20.000 euro. Hij treedt dan een uur op in een besloten miniconcert.
Frans Bauer – 9900 euroOnze andere grote trots van de provincie is natuurlijk de zanger uit Fijnaart. Is de groep wat kleiner dan kost dat net geen tienduizend euro. Maar als er meer dan 750 mensen op je feestje komen wil hij graag ‘iets’ extra’s: 15.000 euro
Marianne Weber – 3995 euroZe woont tegenwoordig bij zanger John de Bever en zijn man Kees in Berlicum. Maar als deze ‘nieuwe’ Brabantse haar repertoire zingt kost dat een kleine vierduizend euro. Voor dat geld hoor je haar wel hitjes van eind vorige eeuw zingen, zoals ‘Ik weet dat er een ander is’ en ‘Schrijf me nooit geen mooie brieven meer’.
Roy Donders – 3995 euroEen echte hit heeft hij nog niet op zijn naam kunnen schrijven, toch is de Stylist van het Zuiden met enige regelmaat op het podium te vinden. Ook zijn optredens kosten net geen vierduizend euro. Zijn huispakken zijn in ieder geval een stuk goedkoper.
O’G3NE – 3475De goedkoopste uit de lijst zijn de drie zusjes Lisa, Amy en Shelley. De winnaar van The Voice in 2014 vraagt 3475 euro om te komen zingen. Dat is het totaalbedrag. De zusjes moeten het vervolgens zelf nog door drieën delen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.