Danique heeft de vrouw die haar hielp na zwaar ongeluk gevonden

28 juli 2016 om 23:47
nl
Via sociale media zag ze dat er naar haar werd gezocht. Kelly schoot dinsdag te hulp bij een ongeluk op de snelweg A59 bij Made. Een auto was achterop de wagen van de 20-jarige Danique gebotst. Andere wagens reden door. Kelly stopte en wachtte net zo lang tot de hulpdiensten er waren. “Ik deed gewoon wat ik moest doen.”
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Danique is vervolgens naar het ziekenhuis gegaan, maar kan zich niet veel meer herinneren. Ze liep een hoofdwond en wat kneuzingen op. Maar ze wilde graag in contact komen met Kelly omdat dit volgens haar helpt met de verwerking.
Schoonmoeder Bianca vertelde over het ongeluk aan Omroep Brabant en dat werd massaal gedeeld op sociale media. En dat zorgde ervoor dat reddende engel Kelly werd gevonden.
ZIE OOK: Danique zoekt reddende engel Kelly die haar hielp na zwaar ongeluk op A59
‘Ik deed gewoon wat ik kon doen’Donderdagavond is er contact geweest tussen Danique en Kelly. “Ik heb haar net gesproken en ook haar moeder en haar vriend heb ik aan de lijn gehad. Voor mijn gevoel heb ik niet veel gedaan. De wagen stond al stil toen ik er was. Ik ben wel gestopt. Veel andere mensen zijn doorgereden. Dat vond ik wel raar.”
Danique heeft Kelly uitgebreid bedankt. “Ik deed gewoon wat ik kon doen. Meer niet. Toen mijn oog op haar bebloede gezicht viel, heb ik haar uit de auto gehaald. Ik twijfelde geen moment.”
‘De koffie staat klaar’Voor Danique was het contact erg fijn. “Dat helpt bij de verwerking. Gelukkig hebben we elkaar gevonden via de kracht van sociale media”, aldus Kelly.
ZIE OOK: Ravage bij botsing tussen twee auto's op A59 bij Made
De onverwachte ontmoeting op de snelweg A59 bij Made tussen Danique en Kelly zal niet de laatste zijn. “Danique wil nog graag een keertje langskomen en dat kan altijd”, zegt Kelly. “De koffie staat klaar.”
‘Danique begon aan zichzelf te twijfelen’Schoonmoeder Bianca, die Omroep Brabant donderdag uitgebreid te woord stond over het ongeluk, laat weten dat het erg fijn is dat Danique en Kelly elkaar al gevonden hebben. “Danique begon al aan zichzelf te twijfelen. Ze dacht dat ze iets verkeerds had gedaan. Maar gelukkig kan ze er nu over praten. Dat is goed voor de verwerking.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.