Parfumdieven ontsnappen aan politie na achtervolging op A50

29 juli 2016 om 11:24 • Aangepast 21 november 2020 om 08:36
nl
Drie parfumdieven die toesloegen in Sint-Oedenrode wisten vrijdagochtend vroeg na een achtervolging te ontkomen aan de politie. Voor zover bekend zijn de drie mannen nog niet gepakt. Ze braken vrijdag rond kwart over vier in bij een drogist aan de Heuvel in Sint-Oedenrode en namen een grote hoeveelheid parfum mee.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

Vervolgens vluchtten ze met de auto over de A50 in de richting Uden. Ter hoogte van de afslag Veghel-Noord zette de politie de achtervolging in. Bij de afslag Uden-Centrum verloren ze de dieven echter uit het oog.
Udense collega’s die de drie ook op de hielen zaten, wisten hen even later alsnog aan de kant te zetten. Toen zij de inzittenden wilden controleren, gingen de drie er echter weer vandoor. Dit keer over de A50 in de richting Eindhoven.
Te voet verderVoor de afslag Veghel/Heeswijk-Dinther stopte de auto op de vluchtstrook en gingen de drie te voet verder.
Hun auto en de gestolen parfum die zij achterlieten, zijn in beslag genomen.
SignalementDe politie heeft een signalement van de drie parfumdieven vrijgegeven. Het gaat om drie mannen van begin twintig met kort, zwart haar.
Ze droegen een groen, grijs en donkerkleurig vest.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.